DANIEL LYHNE BEDST I HORSENS LANDEVEJSLØB

Mens en pæn del af holdkammeraterne hos coloQuick optrådte på de nordfranske landeveje trådte Daniel Bligaard Lyhne i weekenden i pedalerne på de østjyske veje, og det blev søndag til en flot sejr i årets landevejsløb i Horsens.

Efter næsten fire timer i sadlen kunne Daniel Lyhne køre først over stregen med et forspring på blot et sekund til Michael Carbel fra Team Waoo på andenpladsen og Frederik Irgens Jnesen fra Team OB Wiik på den sidste podieplads. Den anden coloQuick-rytter Aksel Bech Skot-Hansen kom ind på en fin niendeplads med et tidstab på 27 sekunder.

Med sejren i Horsens fik Daniel Lyhne revanche for lørdagens løb på hans anden hjemmebane i Vejle, hvor han besatte fjerdepladsen efter tre Team Waoo-ryttere med netop Michael Carbel på sejrspladsen. Også i Vejle kørte Aksel Bech Skot-Hansen sig ind på en niendeplads.