DEN RØDE BARON BLIVER SPORTSDIREKTØR

En af de mest værdifulde og rutinerede ryttere på det Skive-baserede talentudviklingsteam, coloQuick, den 31-årige Christian Moberg Jørgensen, har tidligere meddelt, at han kørte sin sidste sæson som aktiv, men nu har han sat dato på sit karrierestop og samtidig afslører Den Røde Baron, som er hans kælenavn på holdet og i feltet, at han herefter bliver sportsdirektør hos coloQuick.

“Jeg kører DM søndag i Esbjerg som mit sidste store løb, derefter kører jeg afskedsløb på hjemmebanen i Skives gader til Spar Nord gadeløbet den 9. august”, siger Christian Moberg Jørgensen.

“Jeg springer direkte fra cyklen ind i servicevognen som assisterende sportsdirektør hos coloQuick og glæder mig helt vildt til at arbejde videre med alle disse unge talenter”, siger Christian Moberg, der kan se tilbage på en lang karriere som cykelrytter.

Udover sportsdirektør-jobbet hos coloQuick skal Christian Moberg arbejde fuldtid i eventbranchen hos Tikiøb Event – et firma med base i det østjyske, hvorfra der laves en lang række arrangementer for virksomheder – især på sportsfronten, hvor Christian Moberg med sine cykelerfaringer spiller en stor rolle.

Christian Moberg Jørgensen har i 11 år – siden 2008 – kørt på UCI kontinentalhold og i fire af de fem seneste år som road captain hos coloQuick.

Christian Moberg har i sin lange karriere ikke været den store sejrssluger, men Den Røde Baron har i kraft af sin store taktiske forståelse for spillet i feltet, haft en stor rolle for sine holdkammerater og ofte været afgørende for, at det var en coloQuick-rytter, der stod øverst på sejrsskamlen. Det er dog alligevel i indeværende sæson blevet til to podiepladser og fire placeringer i Top-10 og i hele karrieren blev det til over 10 a-sejre og et hav af podieplaceringer.

“Jeg vil gerne takke alle dem der har hjulpet mig igennem min fantastiske karriere. Lige fra da jeg trådte frem i Odder ck. som 8-årig og til alle ledere, hjælpere og sponsorer på diverse konti-hold. Ingen nævnte ingen glemte, I ved alle sammen hvem I er og har en stor plads i mit hjerte. De sidste som skal have en kæmpe tak for den store opbakning er min familie. Jeg har i 24 år ikke været til familie komsammen, fødselsdag, begravelse eller barnedåb.”

For uddybende spørgsmål eller interview kan Christian Moberg Jørgensen fanges på : +45 20 68 55 41 eller moberg@oddercykelklub.dk