PALLESEN PULVERISEREDE KONKURRENTERNE

Efter 30 sejre på de danske og udenlandske landeveje hidtil i denne sæson var der selvfølgelig stillet store forventninger til coloQuick, da holdets eget gadeløb fredag aften blev kørt i Skives bymidte.

Og blev til fulde indfriet, da holdets blot 22-årige stortalent Jeppe Aaskov Pallesen pulveriserede det 60 mands store felt og efter et soloudbrud i over halvdelen af løbet kunne krydse målstregen i ensom majestæt næsten et halv minut foran de nærmeste konkurrenter, Michael Carbel fra Waoo og Nils Lau Broge fra Aura.

Tidligt i løbet blev der etableret et seks mands udbrud, hvor coloQuick var repræsenteret med den senere vinder Jeppe Aaskov Pallesen og Morten Hulgaard. Da Jeppe Aaskov Pallesen senere kørte solo blev forfølgerne på et tidspunkt indhentet af ryttere fra hovedfeltet, og der opstod på et tidspunkt flere forfølgergrupper, men da først Jeppe Aaskov Pallesen havde skabt et forspring på godt et halvt minut, lykkedes det aldrig at få kontakt med den skrappe coloQuick-rytter. Han bevarede forspringet med få sekunders forskel resten af løbet.

På et tidspunkt mod løbets slutning så det ud til, at Christian Moberg (billedet) i sit afskedsløb kunne være med i kampen om en podieplads, men desværre slap kræfterne op og han sluttede som tredjebedste coloQuick-rytter på en 12.-plads. Næstbedst var Morten Hulgaard på sjettepladsen.
I det lune sensommervejr, hvor regnen for en gangs skyld blev væk, og først kom en halv times tid efter afslutningen, var der mødte rigtig mange tilskuere op, og det menes flere tusinde havde tager opstilling på den 1,4 kilometer lange rundstrækning, men selvfølgelig flest i start- og målområdet ved Rådhustorvet.