TO FRA COLOQUICK PÅ PODIET I HADSTEN

Der blev endnu engang slået en mega-tyk streg under coloQuicks dominans i dansk cykling, da det årlige gadeløb Hadsten Gade Grand Prix blev kørt. 
coloQuick snuppede både første- og tredjepladsen og tog dermed to af de tre pladser på podiet i Hadsten.

Vinder blev Steffen Munk Christiansen, mens holdkammeraten, Jeppe Aaskov Pallesen, i sin hjemby måtte ”nøjes” med tredjepladsen. Mellem de to kilede World Tour-rytteren Kasper Asgren sig ind på andenpladsen.
De tre havde i en pæn del af løbet været i udbrud med yderligere tre andre ryttere, Rasmus Guldhammer og Jesper Schultz fra Team Waoo, og den tidligere coloQuick-rytter, Jonas Vingegaard, der nu kører for World Tour-holdet Jumbo-Wisma.

I løbets afsluttende fase var der tale om et opgør mellem tre ryttere og her var Steffen Munk den hurtigste og kunne krydse målstregen foran Asgren og Jeppe Aaskov Pallesen. Et sekund senere kom Rasmus Guldhammer, der var tre sekunder foran holdkammeraten Jesper Schultz, men Jonas Vingegaard mod slutningen måtte slippe, og kom ind på sjettepladsen med et tidstab på 21 sekunder. 

Daniel Bligaard Lyhne kom ind som nummer 12, ca. halvandet minut efter Steffen Munk.

På billedet ses Steffen Munk Christiansen øverst på sejrsskamlen flankeret af Kasper Asgren og Jeppe Aaskov Pallesen.