ColoQuick klædt fra top til tå med TeeJays

Igen i år er ColoQuick velklædte, når danske TeeJays for femte år i streg sørger for fritidstøj til både ryttere og personale på ColoQuick

Både ryttere og staff kan igen i år se frem til at være godt, behageligt og stilfuldt klædt når ColoQuick igen i år kan se frem til beklædning fra danske TeeJays.

”På ColoQuick går vi meget op i at vi er en enhed og derfor har vores motto de sidste mange år også været We Are ColoQuick. En stor del af at være en enhed er, at vi er ens og stilfuldt klædt og med TeeJays som partner har vi nok Danmarks allerbedste partner til den del,” siger teammanager Per Baadsgaard.

Både ryttere, personale og sportsdirektører får adgang til kollektionen fra TeeJays, der har alt, hvad et cykelhold kan ønske sig.

”Med TeeJays har vi både en tøjpakke, der er behagelig for vores ryttere at slappe af og rejse i, men vi har også lidt mere formel beklædning, som eksempelvis vores sportsdirektører kan tage på til møder,” siger Per Baadsgaard.

Skriv et svar