ColoQuick til start i belgisk klassiker og ungdommens Giro d’Italia

ColoQuicks fornemme sæsonstart bliver bemærket ude i Europa. Holdet kan derfor tilføje to spændende løb til en i forvejen stor løbskalender.

Team ColoQuick har allerede markeret sig flot på den internationale scene det bliver bemærket hos arrangørerne af nogle af Europas største løb. Det skibonittiske mandskab har således fået start i to store løb i den kommende periode i form af Antwerp Port Epic, der er et professionelt UCI 1.1-endagsløb i Belgien, og ungdommens Giro d’Italia, der over 8 etaper samler verdens bedste U23-ryttere.

Foruden disse to skal ColoQuicks ryttere også i aktion til både Paris-Troyes og Oberösterreich Rundtfahrt i den kommende periode og der venter således et travlt program for holdet, der sideløbende naturligvis også stiller op med ryttere til alle de hjemlige løb så som Pinsecuppen og Demin Cuppen.

”Vi søger altid udfordringer for vores ryttere og vi er glade for at kunne tilføje endnu to spændende løb på vores kalender. Antwerp Port Epic er et forholdsvist nyt løb, men meget udfordrede med både grus-, mark- og brostensveje. Med tidligere vindere som Mathieu van der Poel og Gianni Vermeesch er der ingen tvivl om, at det er et løb, der favoriserer klassikertyperne,” siger Moberg om den første nye udfordring, der venter allerede den 21. maj.

”Giro d’ Italia Giovani er lidt et scoop for os og en stor anerkendelse, at vi er inviteret med i et af U23-kalenderens største og mest prestigefyldte løb. Det er et benhårdt etapeløb, der samler verdens største cykeltalenter, som i år skal duellere på en hård rute i det nordlige Italien. Der er både bjerge, enkeltstarter og massespurter, så det er på mange måder en mini-Grand Tour, som sender vores yngste ryttere ud i en både hård og lærerig omgang,” uddyber Moberg.

Team ColoQuicks udenlandske løbsprogram frem mod sommer

21. maj – Antwerp Port Epic (UCI 1.1 – Belgien)

29. maj – Paris Troyes (UCI 1.2 – Frankrig)

1. – 4. juni – Oberösterreich Rundfahrt (UCI 2.2 – Østrig)

11 – 18. juni – Giro d’Italia Giovani (UCI 2.2U – Italien)

2. juli – Middel-Brabrant Port Omloop (UCI 1.2 – Holland)

15. juli – Gravel One Fifty (Gravel World Cup – Holland)

Husk at du altid kan holde dig opdateret på ColoQuicks løbskalender lige her: Løbsprogram.


FOTO: Jesper Skovbølle

Skriv et svar