ColoQuick har siden 2015 markeret sig som talentfabrikken i dansk cykelsport. Bare siden 2019 har vi leveret helt 12 ryttere til den professionelle scene – heriblandt Tour de France-vinder Jonas Vingegaard. 

Gennem dedikation, holdånd, holdsammensætning og højt teknisk niveau arbejder ColoQuick henimod at gøre teamet til et af landets mest vindende cykelhold – på trods af at der hos ColoQuick er mere fokus på processen end hurtige resultater.

Vi er kendt som “talentfabrikken” – på grund af vores enestående arbejde med at finde, udvikle og forme nye profesionelle ryttere. 

Det betyder også, at vi er det syvende bedste hold på verdensplan til at levere profesionelle ryttere til topniveau. Fjerner man World Tour holdenes egne udviklingshold er vi på en tredjeplads. 

Vi har ikke ambitioner om at udvikle os til at rykke op på Pro- eller WorldTouren. Men vi har en ambition om at være det bedst mulige kontinentalhold, som kan bide skeer med de store.

PostNord Danmark Rundt

Vores absolut største løb. Og det løb, hvor vores absolut største resultat nogensinde er blevet skabt. Den samlede sejr med Niklas Larsen (2019)

Alt sammen er sikret af vores stærke sammenhold – og dét, at alle er bevidste om, at de er vigtige for at tingene fungerer.

Det udmønter sig i vores motto
 #WeAreColoQuick

Herunder kan du se det store setup, det kræver at drive et topcykelhold