Sportsdirektør og løbschef: En perfekt dag for coloQuick

coloQuick kunne have stået med favnen fuld af roser, hvis der skulle uddeles blomster efter søndagens Rent Liv Løb i Skive.

Fra alle sider var der stor anerkendelse for et perfekt arrangement og at rytterne samtidig sørgede for den sportslige succes, gjorde ikke dagen mindre festlig.

“- Det var en virkelig fin dag for os. Vi var med i det første udbrud efter få kilometer, og siden var vi med, hver gang , der skete noget,” siger en stolt sportsdirektør Christian Andersen.

“- Det skete intet, uden at vi var i kontrol, og at det hele så blev kronet med en fantastisk dobbeltsejr, var bare helt outstanding,” siger sportsdirektøren, der havde stor ros til alle sine ryttere.

“- Hos coloQuick er ingen over holdet, og det eneste der tæller en en sejr. Det er ikke afgørende hvem, der vinder, men måden det sker på. Det har vi set flere gange på det seneste, hvor snart den ene og snart den anden kører leadout for vinderen. Derfor kan vi også bogføre 14 sejre allerede, og bemærk, at det er med flere forskellige ryttere,” siger Christian Andersen. “- Det er mange sejre, og det begynder at ligne noget rigtigt sjovt for coloQuick i sæsonen 2019.”

Det var også en glad løbschef Per Baadsgaard, der kunne sætte punktum for en perfekt søndag.

“- Det er gået fantastisk, og det skyldes ikke mindst en kæmpe-indsats af de næsten 100 frivillige, der har været involveret i arrangementet, siger han og retter en tak til alle, der har ydet et bidrag, og det gælder også omkring det store telt på Posthustorvet, der dannede ramme om aktiviteterne i målområdet. – At rytterne så kronede det hele med en dobbeltsejr gør det absolut ikke mindre glædelig,” siger løbschefen.