Fornem andenplads til Jeppe Pallesen i Norge

“- Det var flot kørt af alle ryttere og ikke mindst Jeppe Aaskov Pallesen – jeg er dybt imponeret.”

Sådan sagde sportsdirektør fra coloQuick, Brian ”Hellerup” Petersen, da det norske UCI-løb Ringrike Grand Prix søndag eftermiddag var overstået og Jeppe Aaskov Pallesen med en andenplads havde kørt sig på podiet.

coloQuick var helt oppe på mærkerne i løbets indledende fase, hvor ni ryttere fra ni forskellige hold fik etableret et udbrud, som skulle vise sig at holde det meste af dagen.

Det var Jeppe Aaskov Pallesen, der var vågen og kom med i udbruddet og han var også meget agtpågiven, da løbet skulle finde sin afgørelse på fem korte omgange af 6,2 kilometer. 

“- Med knap 25 kilometer tilbage slap den senere vinder, Kristoffer Skjerping, fra Uno-X Development Team, alene af sted, på et tidspunkt, da Jeppe var lukket inde,” fortæller Brian Hellerup. 

Jeppe slap dog af sted omgangen senere sammen med Sindre Lunke fra Riwal, og coloQuick-rytteren havde helt styr på sin konkurrent. 

Kristoffer Skjerping kom alene til mål, men knap halvandet minut senere kunne Jeppe Aaskov Pallesen uden besvær spurte sig til andenpladsen.

Steffen Munk Christensen sad i en gruppe, der kunne spurte om femtepladsen, men han måtte dog nøjes med en meget flot ottendeplads.

Aksel Bech Skot-Hansen kom i mål lidt senere og blev nummer 16. 

“- Jeg må sige, at jeg er vældig godt tilfreds med alle rytteres indsats i dag, hvor vi måtte stille op uden Stein-Erik Eriksen, der er plaget af en skade i hoften.”