Glyngøre klar til spændende DM i holdløb

Området omkring Kulturstationen og havneområdet i Glyngøre vil lørdag den 15. juni summe af liv, når hundredvis af cykelryttere i alle aldre og af begge køn kommer til havnebyen i Nordsalling for at deltage i DM i holdløb 2019.

Det Skive-baserede kontinental-team coloQuick er i samarbejde med Nr. Søby Cykelklub blevet udpeget til at afvikle årets holdløbs-mesterskaber i både børne-, ungdoms- og motionsklasserne og ikke mindst hos eliten, og det glæder coloQuicks administrative chef, Per Baadsgaard:

“- Vi venter flere hundrede cykelryttere til start fra U11-årgangen til de ældste motionister i +70-klassen,” siger Per Baadsgaard.

– Der vil blive kørt holdløb for de enkelte klasser det meste af dagen og selvfølgelig med elite-holdene hos mænd og kvinder som toppen af kransekagen,” fortæller coloQuick-chefen.

DM i holdløb 2019 vil blive kørt på en rundstrækning med start og mål ved Kulturstationen på havnen i Glyngøre, og derfra går turen over Nautrup og Durup og retur til Glyngøre. Rundstrækningen er på godt 16 kilometer og skal gennemkøres en eller flere gange afhængig af aldersklasse og køn.

– Det er en meget spændende rute, der både er kuperet og går gennem en flot natur, hvor der flere steder er udsigt til Limfjorden,” siger Trine Marie Hansen, Marketingchef fra coloQuick, der som lokalkendt har været med til at tilrettelægge ruten.

– DM-stævnet bliver en del af en større event for hele familien, som kommer til at foregå på havnen. Med indvielse af vandparken, street-fodbold og flere aktiviteter for børn i alle aldre, håber vi på at deltagerne vil tage hele familien med til et cykelløb i absolut højeste klasse,” afslutter Trine.

Hos herrerne vil toppen bestå af Riwal Readynez Cycling Team, Team Waoo, BHS Almeborg-Bornholm og selvfølgelig hjemmebanefavoritterne fra coloQuick, der har haft en forrygende sæson indtil videre, og hertil kommer stærke DCU-teams fra hele landet.

I eliteklassen hos kvinderne vil holdmesterskabet formentlig blive en kamp mellem sidste års mestre Team Virtu og så Bigla Pro Cycling Team, der har tre stærke danskere på holdet, men også DCU-holdene Team Integra Advokater-Giant og Team RYTGER powered by CYKELTØJ-ONLINE.DK forventes at stille med gode hold.

SE RUTEN HER

Deadline for tilmelding er 11. juni

TILMELD HOLD HER