DOBBELTSEJR TIL COLOQUICK I FRANK ETAPELØB

Det Skive-baserede cykelteam, coloQuick, fik en forrygende start på det franske etapeløb, Tour de la Mirabelle, der startede fredag i det nordlige Frankrig.

Det blev til dobbeltsejr til coloQuick på den første af fredagens to etaper. På den knap 80 kilometer lange etape kom Morten Hulgaard, der netop er vendt tilbage efter et brækket kraveben, alene til mål 17 sekunder foran en tre mands-gruppe, hvor Johan Price-Pejtersen kunne vinde spurten og besætte andenpladsen. 

De fire øvrige coloQuick-ryttere, Jacob Hindsgaul, Steffen Munk, Stein-Erik Eriksen og Daniel Lyhne, kom alle med hovedfeltet og måtte notere et tidstab på 25 sekunder.

– Morten Hulgaard kom tidligt af sted i en fem mands-gruppe, der senere blev reduceret til fire, fortæller sportsdirektør Christian Andersen. Mod slutningen kørte Morten alene og var 17 sekunder foran i mål. Johan havde også godt styr på sine to følgesvende i forfølgergruppen, og efter at have lurepasset med en holdkammerat i front, kunne han forholdsvis ubesværet sikre sig andenpladsen.

Senere fredag køres endnu en etape – denne gang på ca. 100 kilometer.