COLOQUICK FORTSÆTTER MED DOBBELTSEJRE

Det Skive-baserede cykelhold, coloQuick, har vundet et utal af sejre i denne sæson, og i flere tilfælde har coloQuick-ryttere stået på de to øverste plader på podiet.

I weekenden er det blevet til ikke færre end tre dobbeltsejre. Fredag kunne Morten Hulgaard og Johan Price-Pejtersen besætte de to første pladser i etapeløbet, Tour de la Mirabelle, i Frankrig, lørdag var det Casper Folsach og Frederik Rodenberg, der var de to hurtigste i Lyngby Cykelklubs julilæumsløb, og søndag blev det til den tredje dobbeltsejr på tre dage, da Aksel Bech Skot-Hansen vandt foran Casper Folsach omkring Tikøb.

Aksel Bech Skot-Hansen (billedet) kom først over stregen være stukket 0tte kilometer før mål. Han var to sekunder foran Folsach, mens Mattias Skjelmose fra Carl Ras og med den flerdobbelte danske enkeltstartmester, Martin Toft Madsen fra BHS Almeborg , på fjerdepladsen yderligere et sekund efter. Frederik Rodenberg fra coloQuick vandt hovedfeltets spurt godt to minutter efter vinderkvartetten.