COLOQUICK PÅ PODIET FOR 3. GANG I PINSEN

Selvom coloQuick lod nogle af truppens ryttere trække et stort læs i pinsens landevejsløb, og sørgede for at andre deltog i en intensiv træning op til lørdagens DM i holdløb på hjemmebane i Nordsalling, blev det alligevel til podieplaceringer i alle tre løb.

Niklas Larsen vandt lørdag det første pinseløb i serien Marcello Bergamo Cup i Silkeborg, hvor han på podiet fik selskab af holdkammeraten Jacob Hindsgaul på tredjepladsen. Søndag kunne ”Den røde Baron” – Christian Moberg – hente en andenplads i Herning, hvor Alexander Salby viste fin form med en femteplads.

Da tredje og sidste afdeling af pinseløbene i Marcello Bergamo Cup blev kørt i og omkring Randers understregede Alexander Salby sin form ved at tage andenpladsen og dermed endnu en podieplacering til coloQuick.
I mandagens løb i Randers var der en smule stilstand på de første af de i alt ni omgange. Efter tre omgange kom Daniel Lyhne med i udbrud sammen med seks andre og herefter blev der kørt væddeløb.

Feltet holdt dem i kort snor, og de næste mange kilometer var kendetegnet ved adskillige angreb nede bagfra og stor udskiftning blandt de forreste. På den sidste omgang sad der således cirka 30 ryttere i front.
Det blev altså blandt dem, at der skulle spurtes om sejren, og her viste Waoo-rytteren Michael Carbel sig være hurtigst og han tog sejren foran coloQuicks Alexander Salby og O B Wiik – Dan Stillads-rytteren Frederik Irgens Jensen.

Aksel Bech Skot-Hansen var også med hovedfeltet hjem og blev nummer 16. Rasmus Lund kom hjem som nummer 29 også i hovedfeltet.
De øvrige coloQuick-ryttere fik følgende placeringer: Daniel Lyhne (nr. 33), Steffen Munk (nr. 40) og Christian Moberg (nr. 43)