TRÆNINGSLEJR I SKIVE FØR DANMARK RUNDT

Der er ikke tvivl om, at det Skive-baserede cykelteam coloQuick, der gennem den hidtidige del af sæsonen er gået fra sejr til sejr og ved det netop overståede DM vandt medaljer i alle fem discipliner, også satser stort på sæsonens største etapeløb på dansk grund, PostNord Danmark Rundt, der køres fra den 21. til den 25. august.

Derfor at sportsdirektør Christian Andersen samlet hele truppen i en uges træningslejr med udgangspunkt fra Hotel Pinenhus, som tidligere i år blev en del af sponsorgruppen bag coloQuick.

Under træningslejren vil der bliver kørt masser af kilometer på landevejene i Salling, men det er også planen at de tre etaper, der køres i Jylland også vil blive en del af træningslejren.

I træningslejr-perioden fra 6.-11. august vil der være gadeløb i Aars om torsdagen og Spar Nord-gadeløbet i Skive fredag den 9. august og endelig skal tredje afdeling af Demin Cup køres søndag den 11. august omkring Holbæk på Sjælland med start og mål omkring Tølløse.

I samme periode køres EM for blandt andet U23 på landevejene omkring Alkmaar i Holland, og mon ikke landstræner Anders Lund finder plads til flere coloQuick-ryttere efter den magtdemonstration de har vist i den forløbne del af sæsonen.

Seks coloQuick-ryttere blev allerede fra årsskiftet udtaget til U23-bruttotruppen, hvor Anders Lund i første omgang så bort fra banerytterne, Julius Johansen, Rasmus Lund, Frederik Rodenberg og Niklas Larsen, men efter at Frederik Rodenberg vandt det danske mesterskab for U23-ryttere og Niklas Larsen  erobrede en bronzemedalje hos eliten, kan de blive svære at undgå i både EM-og VM-sammenhæng.