PALLESEN FULGTE TOUR-HELT TIL DØRS

Langt de fleste af de danske deltagere i det netop afsluttede Tour de France var med på startlinjen, da Struer tirsdag aften bød på Tour-revanche i et gadeløb i byens midte, og efterhånden som løbet skrev frem viste det sig, at coloQuick var det eneste hold, der var i stand til at byde Tour-rytterne op til kamp, og unge Jeppe Aaskov Pallesen var endda efter en heroisk indsats i stand til at følge den bedste danske Tour-rytter Kasper Asgren, helt til dørs og spurtede sig til en andenplads.

Forinden var gået et utrolig spændende løb, hvor coloQuick ustandselig var tilstede, hvor der skete noget. Midtvejs i løbet kunne fire af Tour-rytterne, Michael Valgren, Mads Würtz Schmidt, Michael Mørkøv og Kasper Asgren finde sammen i et otte mands udbrud, hvor coloQuick som eneste hold var repræsenteret med to ryttere, Jeppe Aaskov Pallesen og Jacob Hindsgaul.
Det to coloQuick-ryttere tog virkelig deres del af slæbet i udbruddet, og Jeppe Aaskov Pallesen havde endda overskud til at gå med, da Mads Würtz Schmidt forsøgte et angreb med et lille kvarter tilbage.

Da udbryderfeltet begav sig ud på de fem afsluttende omgange var der kun seks ryttere tilbage og her var Pallesen og Hindsgaul de eneste, der kunne følge Tour-rytterne. Desværre styrtede en meget velkørende Jacob Hindsgaul i opløbssvinget på næstsidste omgang, og han splittede udbrydergruppen, da Michael Mørkøv og Mads Würtz Schmidt, blev fanget bag den styrtede coloQuick-rytter.

Nu blev kampen om sejren et opgør mellem de to Protour-ryttere, Asgren og Valgren, og coloQuick’s Jeppe Aaskov Pallesen. Kasper Asgren kørte som forventet en meget langt spurt, og selvom Pallesen kæmpede det bedste han havde lært, kom han til sin egen store ærgrelse aldrig forbi, men sikrede sig en utrolig flot andenplads foran Michael Valgren, der ikke havde de fornødne kræfter til for alvor at deltage i spurten.

Mørkøv og Würtz kom i mål 13 sekunder senere, mens Steffen Munk Christiansen kronede en fin indsats med en syvendeplads 25 sekunder efter podietrioen.