SALBY PÅ PODIET I SVENSK KRITERIUM

Der har i denne sæson næppe været kørt et cykelløb uden at det Skive-baserede Team coloQuick har været repræsenteret på podiet. Det var tilfældet da Jeppe Aaskov Pallesen tidligere på ugen blev nummer to i Le Tour-revanchen i Struer, og fredag aften var det holdkammeraten Alexander Salby, der indtog tredjepladsen på podiet, da der blev kørt et gadeløb/kriterium i den svenske by Kalmar forud for lørdagens UCI-løb. 

Alexander Salby måtte efter knap 50 kilometer i sadlen se sig slået af to andre danskere, Nicolai Bröchner og Andreas Stokbro, begge fra prokontinentalholdet Riwal Readynez.

I dag, lørdag, skal Alexander Salby sammen med holdkammeraterne, Jeppe Aaskov Pallesen, Steffen Munk Christiansen, Morten Hulgaard, Daniel Lyhne og Aksel Bech Skot-Hansen ud på 180 kilometer i og omkring Kalmar.