RODENBERG ATTER PÅ TOPPEN I CHARLOTTENLUND

Efter en kort pause på grund af jernmangel efter en højdetræningslejr med banelandsholdet i Dolomitterne i det nordlige Italien var den 21-årige coloQuick-rytter Frederik Rodenberg Madsen igen helt på toppen, da han vandt det årlige gadeløb, Tour de Charlottenlund i det nordlige København.

I en massespurt var Rodenberg klart hurtigst og kunne henvise World Tour-rytteren og den danske mester, Michael Mørkøv, til andenpladsen, mens Christoffer Lisson fra BHS Almegaard tog den sidste podieplads. Den anden deltager fra coloQuick, Casper Folsach, kom ind på femtepladsen, efter at han ifølge vore underretninger havde spillet en meget central rolle i løbets sidste fase som lead out for Rodenberg.

Sejren i Tour de Charlottenlund var coloQuicks sejr nummer 33 i denne sæson, og den femte sejr på blot fem dage. 

Johan Price-Pejtersen vandt EM-guld i Alkmaar torsdag og samme aften sejrede Aksel Bech Skot-Hansen i gadeløbet i Aars og og han vandt også Demin Cup søndag i Tølløse, Jeppe Aaskov Pallesen vandt gadeløbet i Skive fredag, og oveni i alle disse flotte sejre kunne Niklas Larsen tilføje en EM-sølvmedalje lørdag i Holland.