PALLESEN STOD FOR SEJR NR. 35 I AARHUS

Et af de store talenter på det Skive-baserede cykelhold, coloQuick, Jeppe Aaskov Pallesen, gav et nyt bevis på, at han har ramt topformen på det helt rigtige tidspunkt forud for årets største danske cykelbegivenhed, Post Nord Danmark Rundt. Han vandt nemlig sin tredje sejr på blot ni dage, da han lørdag i suveræn stil krydsede målstregen i ensom majestæt i CK Aarhus landevejsløb. Det var samtidig sejr nummer 35 til coloQuick i denne sæson – en helt enestående bedrift.

Jeppe Aaskov Pallesen skabte sig forspring godt midtvejs i løbet, da han kørte alene fra en mindre gruppe. Han var godt et minut foran forfølgerne i mål efter de knap 130 kilometer. Nummer to blev Søren Wosgrau fra Odder og Nils Lau Broge fra den arrangerende klub tog den sidste podieplads.
Alexander Salby kom i mål på fjerdepladsen 2,25 minutter efter Pallesen og coloQuicks sidste deltager Steffen Munk Christiansen blev nummer syv yderligere ni sekunder efter.