ALEXANDER SALBY HENTEDE SEJR NR. 40

Der var kæmpejubel i coloQuick-lejren, da holdet lørdag sikrede sig sejr nr. 40 i Odder Cykelklubs landevejsløb.

Efter et særdeles perfekt løb kunne Alexander Salby krydse målstregen som en suveræn vinder foran veteranen Rasmus Guldhammer fra Team Waoo.

“Efter lørdagens præstation må jeg slå fast, at det er en stor fornøjelse at være sportsdirektør for de drenge,” sagde Brian ”Hellerup” Petersen efter opvisningen i Odder.

“- Jeg er meget, meget stolt over at se coloQuick-drengene køre på den måde, hvor de netop levede op til at køre som et hold.
Løbet i Odder blev i realiteten afgjort allerede efter 25 af de 150 kilometer, da en gruppe på 10 ryttere, og heriblandt de to coloQuick-ryttere Alexander Salby og Steffen Munk slap af sted.

De fik forholdsvis hurtigt et forspring på seks minutter til feltet, og da forspringet mod slutningen begyndte at skrumpe på sidste omgang kørte Daniel Lyhne fra coloQuick sammen med Jesper Schultz fra Team Waoo op til udbryderne.

– Herfra kørte det hele lige efter bogen. Steffen Munk og Daniel Lyhne fik besked på at køre for en sejr til vores mest spurtstærke rytter, Alexander Salby, og det gjorde de til perfektion ved at holde en gennemsnitsfart på næsten 50 km/t de sidste 10 kilometer,”
fortæller Brian Petersen.

De to holdkammerater afleverede Salby i en perfekt position, og han vandt en forholdsvis komfortabel sejr foran Guldhammer.