RODENBERG SØRGEDE FOR SEJR NR. 41

Sprinterkongen Frederik Rodenberg sørgede lørdag eftermiddag for, at det Skive-baserede cykelteam, coloQuick, kunne fortsætte holdets totale dominans i dansk cykling, da han i Tønder spurtede sig til sejr nr. 41 til coloQuick i denne sæson.

På en rigtig kold dag i sjask-øsende regnvejr fra start til mål stod der nærmest coloQuick på det hele. Efter offensiv kørsel af Skive-holdet blev feltet splittet kort efter start, og så sad der kun 30 mand i front.

“Det blev senere reduceret til 17 mand, og her sad vi med Steffen Munk, Julius Johansen og Frederik Rodenberg,” fortæller sportsdirektør Brian ”Hellerup” Petersen. “- På sidste omgang med godt 15 kilometer bad jeg Frederik Rodenberg sammen med Julius Johansen om at sætte ekstra tryk på, og det betød, at fem mand slap fri.”

I opløbet kørte Julius Johansen spurten for Frederik Rodenberg, der ved flere lejligheder i år har vist, at han formentlig er Danmarks hurtigste i en spurt.

Rodenberg vandt let foran Nicolai Brøchner fra Riwal Readynez og med Nicklas Amdi Pedersen fra BHS Almeborg Bornholm på den sidste podieplads. Julius Johansen blev fjerde og Mads Rahbek kom und som sidste mand i femmandsgruppen.

“- På trods af de meget dårlige vejrforhold kørte coloQuick-drengene lige efter bogen, og det gør en sportsdirektør glad og stolt,” siger ”Hellerup” fra det sønderjyske.

Søndag kører coloQuick sæsonens sidste landevejsløb på dansk grund i Sønderborg.