Rasmus Lund hyldet på hjemmebane

Tirsdag eftermiddag blev coloQuicks nye verdensmester, Rasmus Lund, hyldet på sin hjemmebane. Ved en reception i coloQuicks hovedkvarter i Skive var Skives borgmester Peder Chr. Kirkegaard, sponsorer og pressen mødt op for at markere, at den lokale cykelhelt nu kan iklæde sig den regnbuefarvede cykeltrøje.

Borgmester Peder Chr. Kirkegaard kunne hylde Skive Kommunes nye verdensmester og han kunne på kommunens vegne overrække en gave til manden i VM-trøjen. Borgmesteren omtalte den store betydning et verdensmesterskab har ikke blot for mesteren, men også for Team coloQuick.

Team coloQuicks ejer, Brian Pedersen, var selvfølgelig også stolt over teamets hidtil flotteste resultat. Og han kunne fortælle, at han i sin tid ”opdagede” Rasmus Lund under VM i Richmond i 2015. Han fremhævede alle de meget positive menneskelige egenskaber, som Rasmus er i besiddelse af, og glædede sig over, at han er en del af cykelholdet.

Onsdag eftermiddag skal Rasmus Lund og alle de øvrige nye verdensmestre i banecykling hyldes med rådhuspandekager på Københavns Rådhus.