Status fra Team coloQuick

VI TRÆNER PÅ FULD KRAFT – OG VI ER KLAR!

– “Alle ryttere træner som de skal, og vi holder os klar, når det hele bliver givet løs. Og vi ER klar.”

Så klart er budskabet om coloQuicks 14 ryttere fra truppens ledende sportsdirektør, Brian ”Hellerup” Petersen, efter den næsten seks ugelange nedlukning af Danmark som følge af corona-krisen.

– “Nu afventer vi blot hvad der sker fra myndighedernes side. Vi følger selvfølgelig alle de retningslinjer, som er udstukket fra regeringen, og fra de øverste myndigheder inden for cykelsporten, det internationale UCI og danske DCU,” siger Brian ”Hellerup”, der betoner, at coloQuick tager situationen meget alvorligt, men håber selvfølgelig, at vi snart nærmer os en situation, hvor der igen kan køres cykelløb!

– “Indtil da er det min opgave, at følge rytterne, og holde øje med, at de træner det de skal, fortæller sportsdirektøren. Jeg er i dialog med de enkelte ryttere gerne hver dag, for at høre hvordan de træner og hvordan status er både formmæssigt og helbredsmæssigt. Det er vores fælles mål, at vi skal holde os klar – og vi ER klar,” fastslår han.

– “Fra coloQuicks side er det vores opgave at motivere rytterne omkring træningsprogram, intensitet ud fra de regler og retningslinjer, der er gældende. For øjeblikket aner vi ikke, hvornår vi igen kan køre løb, og der er fortsat usikkerhed omkring DM. Den internationale cykelunion, UCI, har udsendt at alle nationale mesterskaber skal køres fra den 20.-23. august, mens Danmarks Cykel Union, DCU, indtil videre fastholder, at DM skal afvikles omkring Give i perioden fra 18.-21. juni.”

– “Lige nu står vi midt i vadestedet, og venter på udspil både fra de offentlige myndigheder, og fra de sportslige organisationer. Ud fra min daglige dialog med rytterne kan jeg mærke en frustration over, at de ikke kan komme ud at køre løb, men de klør på, og træner stadig fire-seks timer hver dag. Heldigvis ude på landevejen, og ikke på en hometrainer inden døre, som tilfældet er mange steder i Sydeuropa.”

– “Vi nåede at få gennemført er par værdifulde træningssamlinger og det meste af vores træningslejr i Calpe, og den motivation og optimisme vi fik skabt der, har været værdifuld i denne svære periode, som vi står midt i, og som forhåbentlig snart er afsluttet,” slutter sportsdirektør Brian ”Hellerup” Petersen med et ønske om, at vi alle snart kan komme ud på landevejen igen.