Landstræner til coloQuicks træningslejr

Efter adskillige måneder uden løb på grund af corona-krisen, vil Team coloQuicks sportsdirektør Brian ”Hellerup” Petersen i den kommende weekend samle sine ryttere på Hotel Pinenhus ved Glyngøre.

Træningssamlingen på  Pinenhus får en prominent gæst i form af landstræner Anders Lund, der hele fredagen sammen med Brian ”Hellerup” og de øvrige sportsdirektører vil følge træningen. Efter aftensmaden vil han komme med et indlæg om de planer Danmarks Cykle Union har for den resterende del af den groft amputerede sæson og fremover.

” Fra sent torsdag vil rytterne ankomme til Pinenhus, hvor vi igen får mulighed for at være sammen og udbygge det sociale fællesskab, som er så vigtig i en trup som vores,” siger sportsdirektøren. I de følgende to dage vil vi øve de taktiske finesser, som kan gøre en forskel ude på landevejen i en løbssituation.

“Jeg glæder mig til at få alle ryttere samlet under ét tag, og selvom jeg er i næsten daglig kontakt med rytterne, også at se hvordan de står rent formmæssigt – både enkeltvis – men også som et samlet team.”

Træningssamlingen fortsætter lørdag, og efter søndagens morgenmad og måske en kort træningstur vil rytterne igen tage hjem