Europamester følger holdkammerater til Norge

Danmarks mest vindende cykelhold gennem de seneste sæsoner, det Skive-baserede Team coloQuick, sender atter en af holdets store profiler opad i cykelhierakiet. Denne gang er det europamesteren for U23-ryttere, Johan Price-Pejtersen, der gør fem tidligere holdkammerater hos coloQuick selskab hos det storsatsende norske prokontinentalhold, Uno-X procycling team.

Johan Price-Pejtersen, der i sidste sæson blev både dansk mester og europamester i enkeltstart for U23-ryttere, skifter til det norske hold fra 1. august.

Hos Uno-X kommer Johan Price-Pejtersen til at køre på hold med fem tidligere holdkammerater på Team coloQuick, de to verdensmestre i holdforfølgelsesløb Julius Johansen og Frederik Rodenberg Madsen, Danmark Rundt-vinderen Niklas Larsen, samt Jacob Hindsgaul og Morten Hulgaard, der alle kørte for coloQuick i sidste sæson, inden de drog til vort naboland mod nord.

Johan Price-Pejtersen har for coloQuick vist sin store styrke på tidskørslerne, hvor han også har opnået sine største resultater. Udover de to EM- og DM-guldmedaljer hos U23-rytterne, er det blevet til bronze i samme disciplin i senior-DM, og tilbage i 2018 vandt han tidskørslen i etapeløbet Olympia Tour i Holland, og vandt sølv ved U23-DM.

Vi er stolte over, at coloQuick kan sende endnu en rytter videre, siger ledende sportsdirektør Brian ”Hellerup” Petersen. – Og vi ønsker Johan al mulig held og lykke i den fremtidige karriere.

Vi er selvfølgelig glade over, at vi hele tiden som talentudviklingshold kan fostre ryttere, som er interessante for hold på et højere niveau.