Landstræner så stærke coloQuick-ryttere

Team coloQuick har i weekenden haft samlet truppen til en træningssamling på hjemmebane med udgangspunkt fra Hotel Pinenhus og danske landstræner for den mandlige elite og U23-rytterne, Anders Lund, deltog også et par dage i træningssamlingen.

Jeg så nogle meget stærke og motiverede ryttere, der længes efter at komme til at køre løb, siger han efter at have set rytterne på landevejen.

Jeg kunne se, at alle ryttere havde trænet godt under den ufrivillige corona-pause, men efterhånden som løbsstarten nærmer sig, kan man mærke en stigende alvor og en højere intensitet hos rytterne. Med den korte sæson, der vil være tilbage, gælder det om, at være i form på minuttet, fastslår landstræner Anders Lund.

Det har været en rigtig god træningslejr, hvor vi fordelt over fire træningsture har kørt mere end 600 kilometer rundt på de lokale landeveje, fortæller sportsdirektør Brian ”Hellerup” Petersen.

Vi har haft en virkelig god mulighed for at øve en række tekniske og taktiske ting, og samtidig har vi kunnet konstatere, at rytterne trods corona-pausen er i virkelig god form.
Trods det regnfulde vejr blev det planlagte program for træningssamlingen gennemført.

Vi har nydt den danske sommer, selvom vejret ikke var det bedste. En rigtig cykelrytter lader sig ikke gå på af lidt regnvejr, og gennem en af vore tøjsponsorer, Biemme, har vi også cykeltøj af en karat, at vejret ikke ´skal være nogen hindring på landevejen, siger Brian ”Hellerup”.