coloQuick-ryttere sætter fokus på DM-ruten

Selvom løbs-aktiviteten er på absolut laveste blus, bliver der trænet på fuld kraft hos Team coloQuick og i den kommende weekend er fokus sat på DM på landevej, der køres i og omkring Middelfart den 23. august.
De fleste ryttere i coloQuick-truppen samles lørdag morgen i Middelfart, hvor de skal udforske DM-ruten, der er placeret i et temmelig kuperet terræn tæt på Middelfart. Der vil blive kørt flere omgange på DM-ruten i de fem-seks timer, der er planlagt på træningssamlingen.

Det er en stor fordel, at kende ruten på forhånd, og derfor er der ti disponible ryttere klar lørdag morgen, siger sportsdirektør Brian ”Hellerup” Petersen.

Han må se bort fra Frederik Wandahl, William Blume og Rasmus Lund, der alle er med banelandsholdet på højdetræning i Livigno i Italien, samt Stein-Erik Eriksen, der kører et kort etapeløb i hjemlandet Norge.
Følgende ryttere deltager i træningssamlingen: Anthon Charmig, Alexander Salby, Jeppe Pallesen, Andreas Brandt, Nikolaj Brøchner, Mads Østergaard, Aksel Bech Skot-Hansen, Oliver Wulff, Daniel Lyhne og Sebastian Changizi.


Til gengæld for de fraværende er der inviteret to unge talenter med på træningssamlingen. Jacob Christensen fra Team Roskilde Junior og Frederik Erringsø fra Team Herning, der begge fylder 18 år i dagene omkring træningssamlingen.
Efter endt træning på Fyn går turen til den faste lokale base på Hotel Pinenhus, hvor massører, aftensmad og møde venter.


Søndag gælder der fem timer på landevejen, hvor turen går fra Hotel Pinenhus over Mors til Thy, hvor turen går langs Limfjorden til Oddesund og via Struer og Handbjerg. Herfra køres der på en del af ruten til Rent Liv-løbet, inden træningssamlingen slutter efter knap 170 kilometer i benene på Pinenhus.