Christian Moberg bliver ny ledende sportsdirektør

Med afslutningen af den indeværende corona-plagede cykelsæson har det Skive-baserede Team coloQuick besluttet at foretage en organisatorisk ændring i den sportslige ledelse med henblik på sæsonen 2021.
Den nuværende ledende sportsdirektør, Brian ”Hellerup” Petersen, har fået så store udfordringer i sit civile job, at det ikke kan forenes med jobbet som den sportslige leder af cykelholdet coloQuick. Derfor har han bedt sig fritaget for lederjobbet, og ny ledende sportsdirektør bliver den tidligere rytter på holdet, Christian Moberg Jørgensen, der gennem den seneste sæson har været assisterende sportsdirektør.

Fra 1. august blev Brian ”Hellerup” Petersen ansat som projektmanager i netværksselskabet HI3G Networks, hvor han har ansvaret for implementeringen af det nye 5G-mobilnetværk.

 • Det har og vil fremover give meget lange arbejdsdage, hvor jeg flere gange om ugen skal arbejde fra København, fortæller Brian ”Hellerup”, der har bopæl i Hadsten i Østjylland.
  Han fortæller videre, at han i de seneste uger har arbejdet fra kl. 6 om morgenen til efter midnat for at bestride begge job tilfredsstillende.
 • Det er uholdbart i længden, og derfor har jeg i fuld forståelighed med coloQuicks ejer, Brian Pedersen, besluttet at træde et skridt tilbage i organisationen. Da vi samtidig var i den heldige situation at vi fik muligheden for at tilknytte Christian Moberg Jørgensen på fuld tid, var beslutningen ikke svær at træffe.
 • Samtidig har vi besluttet, at jeg fortsætter som en slags mentor for Moberg, og stadig vil være med i sportsdirektør-staben.
 • Mentor-ordningen betyder, at Moberg til enhver tid kan kontakte mig, og at jeg i den første tid vil være med ind over, når der skal træffes større beslutninger. Jeg synes vi har fået et rigtig stærkt sportsdirektør-team, hvor jeg hidtil ikke har kunnet drive det uden Moberg og Tonny Breiner, og fremover er jeg sikker på, at Moberg også vil være glad for at kunne hente støtte og hjælp hos Breiner og mig.

Christian Moberg starter i sit nye job den 1. december, og vil få base i Skive, hvor han vil være flere dage om ugen i hovedkvarteret på Holstebrovej.

 • Jeg er overbevist om, at det vil forstærke administrationen og den sportslige ledelse omkring Team coloQuick, at sportsdirektøren nu bliver fuldtidsansat. Jeg har hidtil haft en fast dag i Skive, mens resten blev klaret pr. telefon, men fremover vil der kunne sendes informationer ud døgnet rundt alle ugens dage, siger Brian ”Hellerup”, der har været utrolig glad for den tid han har været ledende sportsdirektør hos coloQuick.
 • Jeg vil stadig som almindelig sportsdirektør være ude til en masse løb i næste sæson, og her hjælpe til Moberg med alt det jeg kan. Jeg vil blot ikke være med i den daglige drift.
 • Jeg er overbevist om, at det er en rigtig fin løsning for alle parter, og det er nok heller ikke nogen skade, at der komme yngre kræfter til, slutter Brian ”Hellerup” Petersen.

Den nye mand i spidsen, Christian Moberg Jørgensen, glæder sig helt vildt til at starte som ledende sportsdirektør hos Team coloQuick fra den 1. december.

 • Jeg har selv kørt på holdet i fem år og kender det utrolig godt. Det er en drøm, som går i opfyldelse, siger Christian Moberg.
 • Da jeg for et par år siden skulle tænke på min fremtid, var en af de største ønsker at være sportsdirektør på øverste hylde, hvilket nu bliver en realitet. Der er utrolig mange nye ting at lære og derfor er jeg utrolig glad for at Tonny Breiner og Brian Hellerup stadig er en del af teamet sammen med Per Baadsgaard, siger Team coloQuicks nye chef og daglig leder.
 • Mine styrker er klart cykelløb og rytter-håndtering. Det er ikke længe siden jeg selv sad i feltet og kender stadig dynamikken og rytternes tankegang. Vores store mål er at udvikle Danmarks største cykeltalenter til deres næste professionelle kontrakt, både fysisk og personligt.
 • Jeg kan ikke vente til sæsonen 2021, slutter en glad Christian Moberg af.