Jeppe Aaskov er fortsat en del af coloQuick

En af de meget rutinerede ryttere på Team coloQuick, 23-årige Jeppe Aaskov Pallesen, har med sin underskrift sikret sig endnu en sæson på Danmarks mest vindende cykelhold, og samtidig har de nye helt unge ryttere i den nye 2021-trup sikret sig en værdifuld holdkammerat på landevejen.
Jeppe Aaskov Pallesen skal i gang med sin tredje sæson hos det Skive-baserede coloQuick, og er dermed helt klart en af de ryttere, der skal lede de nye ganske unge ryttere på vej.

– coloQuick er et hold, der er gode til at hjælpe unge ryttere videre i deres cykelkarriere, og det vil jeg gerne være en del af igen næste år, siger Jeppe Aaskov Pallesen.

– Men jeg vil også gerne videre i min cykelkarriere og køre med om sejren i de løb, der passer min ryttertype.
Jeppe Aaskov Pallesen er født i Aarhus, men bor i dag i Hadsten, hvor han er lagerarbejder i web-butikken Nicebuy.dk.
Han har i sin tid hos coloQuick gjort sig bemærket som en meget aktiv rytter, der gerne går med i udbrud og være medvirkende til at gøre cykelløb underholdende.
Det er både sket på landevejen, men også i gadeløb, hvor han sidste år vandt Spar Nord gadeløbet på hjemmebane i Skive og kort forinden i et gadeløb i Struer kunne køre lige op med en række danske Tour de France-ryttere. Han fulgte Kasper Asgreen til dørs og med en andenplads afviste han Michael Valgren og Michael Mørkøv.
I den korte covid19-sæson i år blev det til to Top10-placeringer i Hobro og i den nationale løbsserie Demin Cup, men corona-krisen har dog ikke indvirket på træningsindsatsen,.

– Jeg har indtil nu kørt 23.000 kilometer fordelt på 750 timer, og det sker ofte sammen med Aarhus-gruppen fra coloQuick-holdet i år, Anthon Charmig, Alexander Salby, Aksel Bech Skot-Hansen og Andreas Brandt Aidel, fortæller Jeppe Aaskov Pallesen, der har den nye ledende sportsdirektør Christian Moberg som træner og coach.
Han ser frem til, at der køres langt flere løb næste år, og selvom han ikke kender programmet for 2021 endnu, håber han at de norske endagsløb, som passer ham godt, bliver en mulighed.
Om sin fremtid i cykelsporten siger Jeppe Aaskov Pallesen:

Jeg spår ikke om fremtiden, for jeg vil hellere gøre det jeg kan og vil NU.