William Blume Levy tror på øget udvikling hos coloQuick

Den kun 19-årige William Blume Levy har netop sluttet sin første seniorsæson hos det Skive-baserede talentudviklingshold, coloQuick, og han har været så glad for holdet i debutsæsonen, at han uden vaklen var klar til at skrive underskrive en ny kontrakt for den kommende sæson.

– Jeg tror det er et godt sted at videreudvikle mig det næste år, siger William Blume Levy efter kontraktunderskrivelsen.
I den første sæson som senior blev det til to førstepladser på højeste niveau – en etapesejr i Randers Bike Week og en sejr i A-klassen i Sønderborg, hvor han var med til at sikrede coloQuick en dobbeltsejr, da holdkammeraten Frederik Wandahl kom ind på andenpladsen.

William Blume Levy har en helt klar målsætning, om at udvikle sig til at tage steppet op på World Tour’en.

– Jeg tror på, at coloQuicks talentfokus kan hjælpe mig til at opfylde den målsætning og drøm, siger han.

William Blume Levy bor i Juelsminde og er i gang med handelsgymnasiet i Vejle, hvor han efter planen bliver student til næste sommer.


Den unge østjyde er både landevejsrytter og som flere af sine nuværende holdkammerater og tidligere coloQuick-ryttere er han også en glimrende banerytter, og derfor er han også en del af det danske banelandshold.


Netop banelandsholdet fremhævet William som en fordel henover vinteren:

– Jeg skal f.eks. på træningslejr med banelandsholdet i den kommende vinter, og det giver god grundtræning op mod sæsonen, fastslår William Blume Levy, der tilføjer, at hans træning afhænger meget af sæsonen og i tæt kontakt med hans faste træner og coach, Martin Lollesgaard, der også er assistenttræner på banelandsholdet.

– Jeg træner meget efter hvordan jeg skal time formen i forhold til specifikke tidspunkter og løb. Jeg træner ofte med Mads Andersen, der også har kontrakt med coloQuick fra næste sæson, når jeg ikke træner alene, siger William Blume Levy, håber i 2021 at kunne få et godt løbsprogram blandet med coloQuick og U23-landsholdet.
Ellers håber han, at han indenfor de næste fem år er en del af World Tour’en og i den forbindelse kan køre med i brostensklassikerne, især Flandern Rundt og Paris-Roubaix, som er hans favoritløb.