Nicolai Brøchner håber på ny flot sæson på Danmarks bedste kontinentalhold

Den ældste og den mest rutinerede rytter på Team coloQuick, 27-årige Nicolai Brøchner, har netop forlænget sin kontrakt med det Skive-baserede kontinentalhold, der er kendt for at udvikle talenter på stribe.
Med forlængelsen er Nicolai Brøchner klar til sin anden sæson hos coloQuick, der sikrede sig Kolding-rytteren, som i flere sæsoner havde kørt for et andet dansk team, Riwal.
Nicolai Brøchner har været yderst tilfreds med sit ophold hos coloQuick, som han betegner som det bedste danske kontinentalhold.

– Det har været et godt hold at være en del af, specielt i denne sæson, som har været særdeles anderledes, siger han.

– I de få løb, der har været, har alle ryttere været motiverede og klar til at yde deres bedste, og det har været med til at gøre os alle bedre, med de få muligheder vi har haft, siger Nicolai Brøchner, der håber at næste sæson bliver mere normal.

– Så kan jeg og resten af holdet får nogle flere muligheder for at køre nogle større cykelløb både i Danmark og udlandet. Og det kan forhåbentligt personligt føre til nogle resultater, der kan bringe mig tilbage til et professionelt niveau, lyder det håbefuldt fra Nicolai Brøchner, der i den forgangne corona-sæson havde en sejr på sidste etape af Randers Bike Week som sit bedste resultat.
I den kommende sæson er det hans store håb, at specielt Danmark Rundt bliver gennemført, og at han vil være en del af et forhåbentlig stærkt coloQuick-hold, der stiller til start, og skal forsøge at gentage Niklas Larsens sejr fra 2019.
Nicolai Brøchner har stadig store ambitioner om en professionel karriere, og hans drøm er, at han om fem år stadig køre cykelløb, og gerne på et af de største hold.