Sportsdirektøren: Perfekte rammer til træningslejren

Selvom denne uges samling på de lokale veje i og omkring Skive er en erstatning for den planlagte træningslejr i et mere bjergrigt og varmere Spanien har det Skive-baserede Team coloQuick fået helt perfekt vejr og rammer til samlingen.

– Vi har virkelig haft helt perfekt vejr, hvor der er blevet trænet benhårdt, siger den ledende sportsdirektør Chrstian Moberg.

– Vi startede hårdt ud med tre hårde dage, hvor vi havde fem-seks timer lange træningspas, og tirsdag blev en slags hviledag med blot et par timer på cyklen. Onsdag gik turen til Dollerup Bakker, og vi rundede de 180 kilometer inden vi igen var hjemme.

– I dag, torsdag den 4. marts , træner vi holdløb og enkeltstart på en strækning i Vestsalling, inden der igen blevet skruet op for blusset med et par lange træningspas op til afslutningen på søndag.
Christian Moberg fortæller, at alle 12 ryttere allerede på nuværende tidspunkt er skarpe, og at der er en megagod stemning i truppen.
– Vi prøver undervejs at indøve løbsrutiner, så rytterne ved hvad deres rolle kan være i den givne situation. Vi får udstyr og materiel kontrolleret og de seneste nye teknologi fra Graspor bliver også benyttet. Her kan den enkelte rytter blandet andet se, hvordan han har belastet over- og underlår i forhold til hinanden under et langt træningspas.
Sportsdirektøren og alle ryttere og den øvrige stab glæder sig til træningslejrens sidste dage og udtrykker et samlet håb om, at udfoldelserne snart kan flyttes over til rigtige løb.

Foto: @jeppokirk