Forrygende påske for coloQuick

Da der blev taget hul på den danske landevejssæson i påsken sørgede Team coloQuick nærmest for at gøre rent bord. Det blev en helt forrygende sæsonstart for det Skive-baserede cykelhold, der vandt tre af påskens fire løb, og samlet hentede ikke færre end syv podieplaceringer.
Dermed satte coloQuick en tyk streg under, at holdet på nuværende tidspunkt er det suverænt bedste danske cykelhold. Og med tre forskellige vindere blev det også cementeret, at hos coloQuick er ”INGEN OVER HOLDET”.
Påskens løb blev indledt skærtorsdag med løb omkring Snoldelev på Sjælland. I regn, kulkde og blæst var betingelserne meget hårde, og det var da også den eneste gang, at coloQuick ikke indtog det øverste plads på podiet. William Blume Levy sørgede da for at vise flaget, da han kæmpede sig ind på en andenplads efter Riwal-rytteren Tobias Kongstad.
ColoQuick-rytterne tog dog i den grad revanche, da der langfredag blev kørt på Flyvestation Værløse. Efter at have domineret løbet fra start til slut kunne Skive-holdet sluttede med at besætte alle tre pladser på podiet, og have ni ryttere blandt de 14 første.
Alexander Salby vandt foran Oliver Wulff Frederiksen og med Nicolai Brøchner på tredjepladsen.
Efter en velfortjent hviledag på Hotel Pinenhus, gik det søndag løs i Herning Cykel Klubs åbne løb. Igen var coloQuick i en dominerende rolle og det blev til to podiepladser. Oliver Wulff Frederiksen vandt løbet og Nicolai Brøchner hentede endnu en tredjeplads.
Den forrygende coloQuick-påske sluttede med den tredje sejr i træk, da William Blume Levy kunne vinde en overlegen spurtsejr i Bache Grand Prix, der blev kørt tæt på Bilka i Aarhus.
Blume kom hjem i en tre mands gruppe efter at have kørt alene op til de førende, og havde intet besvær med at vinde spurten.

– I denne sæsonstart fik vi vist, at der er en virkelig god gejst på holdet, siger ledende sportsdirektør Christian Moberg.

– Vi er kommet fantastisk i gang og så tilmed med tre forskellige vindere, så jeg er meget fortrøstningsfuld før de næste opgaver, siger Moberg.