NY TRUP TIL TRÆNINGSSAMLING PÅ HJEMMEBANE

Blot en uge inde i det nye år er Team coloQuick i denne weekend samlet til sæsonens første træningssamling. Det finder sted hos coloQuicks faste lokale samarbejdspartner Hotel Pinenhus, der gennem de seneste år har lagt hus og faciliteter til en lang række træningssamlinger.

Størstedelen af Team coloQuicks trup til sæsonen 2022 er samlet på træningssamlingen. Kun Jeppe Aaskov Pallesen, der er på en individuel træningslejr i Spanien og norske Stein-Erik Eriksen på grund af de stramme norske covid-restriktioner er fraværende.

Til gengæld har to unge juniorryttere, Anders Voss og Malthe Hellerup, der er tilknyttet Team Mascot Workwear, fået lov at deltage i træningssamlingen og på den måde få lov at snuse til det mere professionelle cykelmiljø.

Weekenden byder udover to lange træningssessioner med op til fem timer lange træningsture hver dag, også på personlige samtaler med rytterne, et indlæg omkring skadesforebyggelse og træning med fysioterapeut Claus Kromann fra Recoverfit, der er tilknyttet Team coloQuick, og ikke mindst det sociale samvær, der er så vigtigt i bestræbelserne på at få succes, når det om et par måneder for alvor går løs.

FOTO: TOKE HAGE