MUFF OG MALMBERG I SELSKAB MED VERDENSSTJERNERNE: MÅLET ER VÆRE MED HELT I TOP 

Der venter den stærkest mulige modstand, når Team coloQuick i morgen afslutter sæsonen med det prestigefyldte franske enkeltstartsløb, Chrono des Nations. 

Vi stiller med to ryttere – Frederik Muff i eliteløbet og Matias Malmberg i U23-løbet. 

I eliteklassen skal Muff op mod en stjerneparade af verdens førende ryttere på disciplinen, når ryttere som Stefan Küng, europamester Stefan Bisseger og verdensmester Tobias Foss blandt mange andre stiller til start. 

Det samme gør sig gældende i U23-klassen, hvor vores danske mester skal dyste mod nummer 1 og 2 ved det nyligt overståede U23-VM, Søren Wærenskjold og Alec Segaert. 

Trods den stærke modstand er det en fortrøstningsfuld sportsdirektør, der er rejst til Frankrig. 

“Matias har vinderchancer i U23-kategorien og Muff har mulighed for at kæmpe med om topplaceringerne i den stærkt besatte eliteklasse,” siger Christian Moberg, der netop nu befinder sig i Les Herbiers, hvor løbet køres. 

“Bare det at et hold som os får udtaget to ryttere til Chrono des Nations er et stort cadeau. Det er et stævne, der samler verdens allerbedste enkeltstartsryttere og vi har to ryttere, det kan kæmpe med om topplaceringerne i begge klasser. Jeg glæder mig til at se begge ryttere gå ud og gøre det, de er bedst til én sidste gang i denne sæson,” siger Moberg. 

For Matias Malmberg er årets deltagelse i Chrono des Nations lig med debut. Frederik Muff deltager for anden gang efter debuten sidste år, hvor det blev til en 7. plads. 

Frederik Muff og Matias Malmberg var begge en del af den kvartet, der sikrede coloQuick det danske mesterskab i holdløb for bare fjorten dage siden.

Skriv et svar