atnu.dk fortsætter som energipartner på coloQuick

I både 2023 og 2024 kommer ColoQuick til at benytte sig af energiprodukter fra allerøverste hylde, når lommerne og dunkene er fyldt med produkter fra danske ATNU.

”Vi vil både gerne være med til at støtte op om talentudviklingen i dansk cykelsport, men vi synes også, at ColoQuick er et tiltalende projekt,” siger Mark Lausen, der er indehaver af ATNU.dk.

Mark Lausen overtog firmaet for få år siden og var med som sponsor på coloQuick for første gang sidste år – et år, der gav forsmag på hvilke fine muligheder, der er i samarbejdet mellem hold og virksomhed. ColoQuick fungerer nemlig også som udviklingspartner for ATNU i den forstand, at den store feedback fra rytterne kan bruges til at udvikle og finetune produktsortimentet.

”En rytter på vores hold kører over 25.000 kilometer om året på cykel. Til de lange løb spiser de over ti energigeler, mere end en håndfuld energibarer og drikker rigtigt mange dunke. Så på den måde er de også tæt på de ultimative testpersoner, da de spiser så mange produkter, at de har masser af idéer og input, som ATNU kan bruge,” siger Tonny Breiner, teknisk chef på coloQuick Cycling.

Han påpeger at en god energisponsor er altafgørende for et cykelhold. For al erfaring viser, at god energi på de rigtige tidspunkter kan mangedoble en rytters performance.

”Derfor ligger vi også stor vægt på, at vores energipartner er én, der fungerer. Og det gør samarbejdet med ATNU. Feedbacken er rigtig god og specielt smagen fremhæves af mange ryttere. Når man skal spise meget og ofte, så er det bare et væsentligt parameter. Men vi går også meget op i, at ernæringssammensætningen er god og det er den også,” siger Tonny Breiner.

ColoQuick benytter sig af hele sortimentet fra ATNU. I dunkene er der CARBUP-energipulver, i lommerne energibarer og energigeler og efter målgang fyldes der på med de velsmagende proteinbarer. Mellem løbene og ofte også under drikker rytterne desuden REFUEL-elektrolyttabletter, der hjælper med at erstatte de salte og mineraler, som man sveder ud under sport.

Skriv et svar