ColoQuick har holdet klar til PostNord Danmark Rundt

Det bliver et miks mellem rutinerede kræfter og store talenter, der skal repræsentere ColoQuick ved årets PostNord Danmark Rundt

Nicklas Pedersen, Emil Toudal, Frederik Muff, Sebastian Nielsen, Tobias Svarre, Henrik Pedersen og Simon Bak.

Det er navnene på de syv ryttere, der i næste uge skal i aktion for ColoQuick til årets hovedbegivenhed på den danske cykelkalender – PostNord Danmark Rundt.

“Vi stiller med et meget alsidigt hold. Vi har ryttere som Muff, Pedersen og Toudal der alle har en håndfuld Danmark Rundt-deltagelser i erfaring. Og samtidigt har vi helt unge ryttere som Tobias Svarre og Henrik Pedersen, der skal prøve kræfter med løbet for første gang,” siger sportsdirektør Christian Moberg.

“Som et af de mindste hold skal vi ud og jagte udbrud og vi har med vores unge ryttere også en mulighed for at være med i kampen om en ungdomstrøje. Vi har en mentalitet om at vi skal ud og vise os frem på bedst mulige vis,” siger Moberg, der også forventer at holdet kan være med i kampen om gode etapeplaceringer.

Her sætter han særligt sin lid til Nicklas Pedersen, der sidste år fik en flot femteplads i massespurten på Skive-etapen og Frederik Muff, som Moberg spår gode muligheder for en god placering på enkeltstarten.

Skriv et svar