Gudnitz og Pedersen udtaget til U23 EM

Joshua Gudnitz og Henrik Pedersen skal i næste uge i aktion for Danmark til europamesterskaberne for U23-ryttere i Holland

Både Henrik Breiner Pedersen og Joshua Amos Gudnitz skal i aktion for Danmark i næste uge, når europamesterskaberne i cykling afholdes i hollanske Drenthe. Ruten er relativt flad, men med mål på den kunstigt opbyggede bakke VAM-berg.

Begge ryttere kommer med en frisk DM-medalje for U23-ryttere i baggagen – Gudnitz på enkeltstarten og Pedersen i linjeløbet.

”De seneste år har været vanskelige for de danske U23-ryttere i mesterskabssammenhæng, men jeg tillader mig alligevel at være forsigtig optimist efter flere gode U23-præstationer i Tour de l’Avenir, PostNord Danmark Rundt og senest ved U23 DM i Holstebro. Mit håb er, at vi kan revanchere et ganske skuffende U23 VM, og jeg mener, at rytterne står med bedre forudsætninger for, at det lykkes i Drenthe,” sagde landstræner Anders Lund til Danmarks Cykle Unions hjemmeside, da holdet blev offentliggjort.

Med to udtagne ryttere er ColoQuick det hold, der har flest udtagne ryttere til landsholdet. Løbet køres over 136,5 kilometer den 22. september.

Det komplette danske hold til europamesterskaberne er som følger:

Linjeløb:
Anders Foldager (BIESSE-CARRERA)
Kasper Andersen (Hagens Berman Axeon Cycling Team)
Henrik Breiner Pedersen (Team ColoQuick)
Carl-Frederik Bévort (Uno-X DARE Development)
Rasmus Søjberg Pedersen (Team CIC U Nantes Atlantique)
Joshua Amos Gudnitz (Team ColoQuick)

Enkeltstart:
Carl-Frederik Bévort (Uno-X DARE Development)
Gustav Wang (Restaurant Suri-Carl Ras)

FOTO af Henrik Pedersen i aktion under sin debut i PostNord Danmark Rundt tidligere i år.
FOTOGRAF: Toke Hage

Skriv et svar