Anders ser frem til ny sæson hos ColoQuick efter barsk start

Et af dansk cykelsports store talenter, Anders Vos Sørensen, fik en barsk start, da han fra nytår tog springet op som senior og skrev kontrakt med Team ColoQuick.

Han blev efter en lovende vintertræning og gode præstationer i de allertidligste forårsløb impliceret i et styrt på Ring Djursland, der medførte  et  langvarigt skadesforløb og betød, at han i maj tilbragte det meste af en måned i sengen, men han har siden leveret en så flot indsats med blandt andet det jysk/fynske mesterskab, at ColoQuick ikke har tøvet med at forny kontrakten med den talentfulde himmerlænding.

“Jeg er virkelig glad for at fortsætte hos ColoQuick, som er det bedste danske udviklingshold, siger Anders Vos.


“Det er her jeg har den bedste mulighed for at komme videre og få opfyldt min drøm om at blive professionel og blive en del af World Touren,” siger Anders Vos Sørensen

Hos ColoQuick ser sportschef Christian Moberg også frem til endnu en sæson med Anders Vos.

“Vi er ikke i tvivl om Anders’ store talent og mulige fremtid. Han har været plaget af en del skader og styrt over sæsonen og hver gang han har været lige ved at ramme formen, er han igen blevet ramt af uheld. Nu ser vi virkelig frem til Anders’ anden seniorsæson,  hvor han skal tage et step op på alle parameter og hæve sit bundniveau via mere træning og flere hårde cykelløb. Anders bliver færdig med sin uddannelse her til foråret og jeg er sikker på det kommer til at give en større frihed og endnu mere fokus på livet som cykelrytter,” siger sportschefen.

Anders Vos Sørensen ser selv tilbage på 2023-sæsonen med lidt blandede følelser.

“Efter den trælse skade i foråret synes jeg selv, at jeg fik det bedste ud af efterårssæsonen,” siger den nu 19-årige rytter fra Svoldrup i Himmerland, der viste fine takter.

“Trods ikke helt optimale forberedelser blev det til to podieplaceringer, det jysk/fynske mesterskab og bakketrøjen i Randers Bike Week, så er det vel trods alt mere end godkendt.”

Til den kommende sæson håber Anders Vos, at han får en optakt uden skader, og få det helt optimale ud af forlængelsen med ColoQuick.

“Jeg har virkelig troen på, at jeg kan udvikle mig mere i den sæson, der venter, og forhåbentlig hente den første sejr som senior,” siger han og tilføjer, at han også glæder sig til igen at prøve kræfter i UCI-løbene i Danmark og udlandet.

“Det er her man skal vise sig frem, og en topplacering kan måske bane vejen frem på længere sigt.”

Anders Vos Sørensen har netop i den forgangne weekend deltaget i den første af en række træningssamlinger på Hotel Pinenhus med henblik på den kommende sæson, hvor deltagerne ud over cykeltræning også blev budt på en række teambuildings-øvelser.

“Det var en virkelig sjov samling, hvor vi også havde muligheden for at møde de nye på holdet. Det var en utrolig positiv oplevelse, og vi kommunikerede og hyggede os virkelig godt sammen lige fra starten,” slutter Anders Vos

Skriv et svar