Magnus Lorents vil køre med i den sjove ende for ColoQuick

Efter at være blevet student i sommer er den snart 20-årige Magnus Lorents Nielsen klar til at satse 100 procent på cyklingen, og derfor er han utrolig glad for at det sker hos Team ColoQuick, som netop har forlænget kontrakten med den unge Silkeborg-bo.

“Nu er jeg klar til at gå all in på Danmarks bedste cykelhold, siger Magnus Lorents og uddyber.

“Jeg er ikke i tvivl om, at skal jeg fortsætte min udvikling som cykelrytter er ColoQuick det bedste sted at være. Nu har jeg været gennem det første lærerige år, hvor jeg er blevet meget klogere og virkelig føler jeg har flyttet mig meget på mange parametre.”

Sportschefen hos ColoQuick, Christian Moberg, har også været glad for Magnus Lorents Nielsens første sæson på holdet:

“Magnus har været en kæmpe tilføjelse til vores team og vi glæder os rigtig rigtig meget til at arbejde videre med ham. Han er 100 % firmaets mand og knokler for at få succes som hold. Der er ikke en finger at sætte på Magnus’ tilgang til det at være cykelrytter og at være en del af et hold, siger Christian Moberg og tilføjer:

“Nu skal vi arbejde videre med vores målsætning om også at udvikle Magnus som individuel rytter og nå de resultater vi har sat os for.”

Selvom det måske ikke blev til de helt store resultater i den nu afsluttede 2023-sæson, føler Magnus Lorents alligevel det har været et mega-fedt år.

“Jeg har kørt på et rigtig godt og harmonisk hold, hvor der på trods at en række forskellige typer er et fantastisk sammenhold, hvor alle er klar til at hjælpe hinanden,” siger han.

“Jeg har lært alle omkring holdet, sportsdirektører, mekanikere og soigneurs at kende, og det er virkelig en stor støtte og fordel, både i hverdagen og i løb. Jeg har også fået lært at ColoQuick har en anden måde at køre cykelløb på og det føler jeg virkelig har lagt lag på min udvikling som cykelrytter,” siger han.

Magnus Lorents fremhæver at han har haft en  række fede oplevelser i den forgangne sæson med U23-udgaven af UCI-løbet Eschborn-Frankfurt som det absolutte højdepunkt.

“Ikke kun fordi Joshua Gudnitz vandt efter en fremragende præstation, men også fordi det skete efter en flot holdpræstation, hvor alle bød ind i kampen for at sikre en ColoQuick-sejr.,” lyder det.

I den kommende sæson er Magnus Lorents sikker på, at ColoQuick atter vil komme til at være en afgørende faktor i løbene, og om sin egen rolle håber han på, at han yde sit bidrag.

“Jeg håber og tror på, at jeg kan køre med i den sjove ende, og gerne være med i finalerne,” slutter Magnus Lorents.

Skriv et svar